Feelings….nothing but feelings


 
 

 
 

Is wat je voelt wel echt? Is wat je voelt überhaupt van jou?

 
 

Volg je me nog? Ik zal het uitleggen aan de hand van een persoonlijk voorbeeld. Vele jaren van mijn leven hebben in het teken gestaan van het helpen van mannen. En niet helpen tijdens mijn werk of op andere gebieden in mijn leven, maar helpen in de trant van heling en vooruit helpen.

 

Ik verwarde verliefdheid met heling. Ik zag wat er mogelijk was en mijn gevoeligheid en helderweten maakte dat ik exact wist wat een ander voelde. In plaats van het erkennen van deze kracht, nam ik telkens de gevoelens van de man over als van mij. Ik maakte wat ik waarnam als echt van mij.

 
 

Hoeveel weet jij onbewust?

Ik was vaak niet verliefd, maar wist enkel dat hij het was. Doordat ik het zo sterk ervaarde, voelde het jarenlang als echt voor mij. Ik dacht steeds dat ik het voelde. Ik dacht continu dat ik alweer verliefd was. Vaak kreeg ik ook opmerkingen uit mijn omgeving zoals:

 

  • Jij wordt al verliefd op iemand wanneer ze je aardig vinden.

  • Jij wordt wel heel snel weer opnieuw verliefd.

  • Waarom kies je weer iemand die niet bij je past en die jij enkel geholpen hebt?

 
 

Kortom, in plaats dat ik mijn kracht inzette voor mij, ontkende ik deze super power jarenlang. Nu zet ik dit krachtveld in voor mijn klanten en op de manier die lief is voor mij in plaats van enkel voor de ander. Vanuit zelfliefde ben ik nu de beste bijdrage voor mijzelf en daarmee als vanzelf voor de mensen om mij heen en mijn klanten die snel mooie resultaten behalen.

 

Op donderdagavond 6 juli om 20.00 uur geef ik in een speciale besloten Facebook groep een online workshop over het verwarren van gevoelens en het aantrekken van meer liefde voor jezelf. Tijdens de workshop geef ik je vele tips om de energie aan te trekken die goed voor jou is en waarmee jij jezelf omhoog lift. Ik help je jouw persoonlijke super power (h)erkennen en niet langer in te zetten op de manieren die jou niet dienen.

 

Tevens blijft de Facebook groep na de workshop nog twee weken open, zodat jij al jouw inzichten kunt delen en kunt connecten met gelijkgestemden. Ik laat je niet alleen met jouw inzichten en bied je in deze twee weken ook de eventuele nazorg die jij nodig hebt.

 

Wil jij meer weten of je direct aanmelden? Klik op deze link voor meer informatie over deze live call.

 
 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge