Heal your true colours


 
 

 
 

Er zijn momenten waarop je geen uitweg meer lijkt te zien. Dagen, nachten, weken na een keuze die je ooit gemaakt hebt. Soms lang geleden, soms minder lang geleden. Een keuze die je maakt op een moment waarop je niet beter wist. Een moment waarop angst door heel je lijf stroomt. Een moment waarop je je alleen voelt en in die split second een keuze maakt.

 

Jouw keuze, jouw weg. Jouw keuze die jij draagt. Jouw keuze die ineens als een immense last voelt waarin je geen uitweg meer lijkt te zien.

 
 

Kleur bekennen is kwetsbaarheid

Een paar jaar geleden had ik zo’n moment. Een moment dat mijn leven inkleurde. Kleurde met de kleuren die ik achteraf liever anders had gekozen. Maar eenmaal op papier staan de krassen vereeuwigd. Je kunt ze proberen uit te gummen, maar het papier blijft altijd geraakt door de krassen die de ziel kleuren.

 

Vele jaren van mijn leven heb ik gekeken door de zwart-wit bril. Er waren simpelweg geen andere kleuren. Ik droeg zelfs bijna alleen maar zwarte kleren. Oordelen ik strooide ze te pas en te onpas. Het is makkelijk, je hoeft niet naar jezelf te kijken en ongekleurd is niet te kwetsen.

 

Kleur bekennen betekent kwetsbaarheid. Kleur bekennen betekent echt en voluit leven. Kleur bekennen betekent soms de foute keuzes maken.

 

Echt leven maakt dat je soms valt. Zo hard dat je eigenlijk niet meer op wilt staan. En toch zul je altijd weer moeten. Tenminste dat denk ik. Blijven liggen met je hoofd gebogen uit angst dat iemand je ziet, is net zo goed geen kleur bekennen.

 

Kleuren maken het leven de moeite waard. Welke kleur jij kiest gaat soms op basis van die ene split second. Je moet kiezen en hebt de kans dat je verkeerd kiest. Weet dat je altijd kiest vanuit het bewustzijn dat je op dat moment hebt.

 

Sommige keuzes ben je niet trots op. Sommige keuzes zou je willen uitgummen. Sommige keuzes kleuren je ziel voor altijd.

 

Wat als dat ok is? Wat als we elkaar allemaal de vrijheid zouden geven om te kiezen? Wat als je zou mogen vallen en opstaan en je jezelf zou vergeven?

 
 

Set yourself free.

Elke keuze die jij maakt, maak je vanuit jouw huidige bewustzijn. Soms moet je dieper krassen om door de littekens uit je verleden heen te kleuren. Soms kies je vanuit pijn die je simpelweg anders nooit had kunnen helen. Soms kies je omdat je simpelweg niet beter wist.

 

Set yourself free en recht je rug. Opgeven is the easy way out. Ook wanneer het lijkt alsof er geen andere uitweg is.

 

Die nieuwe weg is er altijd. Vaak onbekend, soms wiebelig of vol obstakels. Het is aan jou of je blijft staan of dat je je rug recht…een keer diep adem haalt en begint te lopen.

 

Beken kleur, voel en kies opnieuw.

 

Je mag altijd opnieuw kiezen. Open je ogen, kijk naar de zon en volg haar stralen. Ze zijn er ook voor jou.

 
 

Show the world your true colours!

Ben jij bereid weer jouw eigen kleuren te kiezen? Ben jij bereid die schaamte en schuld die jouw ziel hebben ingekleurd, en je tot nog toe alleen draagt nu echt los te laten?

 

PM me dan of stuur me een bericht via info@cindyscoachingcorner.com en ik help je jouw true colours te healen. Niet langer muurtjes omhoog trekken uit angst om gekwetst of afgekeurd te worden, woorden niet uitspreken uit angst voor het oordeel of pijn wegstoppen onder innerlijke dekentjes.

 

Samen kleuren we die donkere stukjes in met het licht wat jij erop mag laten schijnen. Het licht dat jij diep van binnen altijd al voelt. Zodat jij als vanzelf weer straalt en niet meer gebukt gaat onder gevoelens die je enkel zwaarder maken. Ik help je jouw rug te rechten, je verleden af te stoffen en weer met nieuwe energie verder te lopen op het pad dat altijd al voor jou bedoeld was.

 

Ook jij verdient het om te stralen. Niemand is zonder fouten. Niemand is zonder verleden. Niemand is zonder krassen op zijn of haar ziel. Gun het jezelf om weer gelukkig te zijn. Gun het jezelf om voluit te stralen. Gun het jezelf om de wereld jouw true colours te laten zien.

 

Wil jij jouw verhaal dragen met de kleuren die jij kiest? PM me of stuur me een bericht via info@cindyscoachingcorner.com en ik neem contact met je op.

 
 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge