VIP Dag


 
compass-801763_1280
 
 

Volg je innerlijke stem, wees je eigen richtingaanwijzer!

 
 

Voel jij dat er meer is in het leven dan je er tot nu toe uithaalt? Ben jij het worstelen ook zo zat? Of weet je welke kant je uit wilt, maar durf je geen beslissing te nemen? Lijkt de mening en tijd van anderen altijd belangrijker dan die van jou en wil je nu echt jouw volledige potentieel leven? Iedere dag vol energie je bed uitspringen en haast door je leven dansen?

 

Je voelt dat het anders kan. Diep van binnen weet je dat het anders kan, maar hoe dan? Waarom lukt het jou niet? Wil jij nu eindelijk ook in jouw grootsheid stappen? Leven vanuit jouw ritme en de super woman zijn, die je diep van binnen al bent?

 
 

Hoeveel langer wil jij:

 

 • alleen maar dromen?

 • nog op de oude manier doorgaan?

 • gefrustreerd raken doordat je niet bereid bent die extra stap te zetten?

 • alles als een control freak willen overzien en hierdoor in de kramp blijven hangen?

 • je innerlijke stem niet durven vertrouwen?

 • jouw innerlijke kracht (onbewust) nog ontkennen?

 • voelen dat er meer is in het leven, maar jezelf dit (onbewust) niet gunnen?

 
 

Heb jij hier ook zo genoeg van? Een VIP dag is voor jou als jij:

 

 • gedreven bent om 110% voor jouw hartsverlangen te gaan. Als jij nu echt dat droomleven wilt creëren.

 • het helemaal zat bent om het zat te zijn. Niet langer met je handen in het haar wilt zitten.

 • alles uit het leven wilt halen wat er in zit, ook al voelt dit soms doodeng.

 • jezelf op waarde wilt schatten en ja zegt tegen jouw droomleven!

 
 

No holding back! Jouw ideale leven, all the way, every day! Als mij het lukt, kun jij het ook. Laat angst niet langer je raadgever zijn. Zeg ja tegen het leven, volg jouw innerlijke kompas en het leven draait met jou mee!

 
 

Hoe ziet een VIP Dag eruit?

 

Een dag waarin het helemaal draait om jou. Jij en ik, 1 + 1 is in dit geval zoveel meer! We gaan in 6 uur grotere stappen zetten dan normaal in een hele maand. Voorafgaand aan de VIP Dag plannen we een Skype of telefoongesprek en bespreken we jouw gewenste situatie. We leggen de basis om jouw hartsverlangen te vervullen!

 

Op de dag zelf treffen we elkaar om 10.00 in mijn praktijk, middenin de Zuidlimburgse natuur, en creëren we samen de krachtige basis voor jouw droomleven. Het leven dat werkt voor jou! Met behulp van krachtige tools, jouw intuïtie en de rust van de natuur maken we het magische plaatje zichtbaar en heb je jouw droomleven niet alleen helder, maar ook een krachtig stappenplan om het nu echt waar te maken! Tevens is een BARS Sessie onderdeel van het programma. Hiermee verbreken we ook energetisch en op onbewust niveau jouw blokkades.

 

Ongeveer twee weken na de VIP Dag plannen we samen weer een Skype of telefoongesprek en bespreken we hoe het je is vergaan. Je deelt jouw ervaringen, stelt me al je eventuele vragen en ik help je weer een stukje verder op weg.

 
 

Resultaat:

 

 • Je erkent en voelt je de super woman die je werkelijk bent!

 • Je voelt een diep vertrouwen in jezelf en creëert, vanuit dit vertrouwen, iedere dag de mooiste ervaringen voor jezelf.

 • Je hebt het lef om alles uit je leven te halen wat erin zit en houdt jezelf niet langer klein.

 • Je hebt een zuivere connectie met je innerlijke stem en durft haar vol vertrouwen te volgen.

 • Je voelt je iedere dag licht en vol energie en weet waarvoor je uit je bed springt!

 • Je hebt de meest krachtige basis waaruit jij iedere dag passende keuzes voor jou kunt maken.

 • Je weet weer waarvoor jij geboren bent en voelt jouw drive. No holding back!

 
 

Een VIP Dag kost € 497,00 en is inclusief een Zielsafstemming en een evaluatiegesprek (Skype of telefonisch) twee weken later.

 

Een VIP Dag kan ook op locatie bij jouw thuis en is ideaal wanneer jij bijvoorbeeld niet graag reist, geen tijd hebt om te reizen of liever in je eigen veilige omgeving aan jezelf werkt. Volg jouw gevoel en voel jezelf de VIP in jouw leven. Jouw investering voor een VIP dag op locatie bedraagt: € 647,00.

 

Untitled

 

Referentie Sarah:

Sarah volgde een aantal coaching sessies en sloot haar traject af met een unieke VIP Dag. Dit zijn haar ervaringen:
“Ik was al een tijd op zoek naar mezelf. Wie ben ik , wat kan ik en waar wil ik zijn? Die vragen kwamen constant bij me op. Het resultaat is dan ook dat ik zelf niet verder kwam en helemaal uit balans raakte. In plaats van dat ik dichter bij me zelf kwam, raakte ik mezelf steeds meer kwijt.

 

Ik wist dat ik nog een hoop werk aan mezelf had, maar deze dag is zo uniek en zo allesomvattend. Het is echt een dag met iemand die er helemaal voor jou is. Het maakte mij persoonlijk bewust dat ik mezelf in het verleden voorbij liep en dat ik mezelf wel degelijk op de eerste plaats kan en mag zetten! Een waardevolle hulp en investering bij het vinden van mijn eigen kracht!”

 

Untitled

 

Referentie Kristel:
“We hebben die dag verschillende dingen besproken. Op een gegeven moment raakte Cindy bij mij een kernpunt waar ik emotioneel van werd. Cindy kan goede vragen stellen of stellingen voorleggen. D.m.v visualisatie oefeningen kwam ik tot een bepaalde kern waar ik niet vanaf wist.

 

Nu, bijna een week later, ben ik de dingen nog eens aan het doornemen. Er komen nu weer zaken duidelijker naar boven en kan het beter verankeren. Cindy heeft me echt belangrijke dingen in laten zien. Ik kom graag nog eens terug om meer inzicht in mezelf te krijgen. Zij heeft een hele fijne manier van werken.”

 

Untitled

 
 

Wil jij meer informatie over een VIP dag of stem je graag even samen met mij af of dit past bij jou? Mail me via info@cindyscoachingcorner.com of stuur me een appje op 06-48077053.