Losse 1-op-1 sessie


 
 

 
 

Ik geloof er niet in dat je altijd hele coaching trajecten nodig hebt om door een probleem of blokkade heen te breken. Soms is simpelweg 1 of 2 sessies al voldoende om weer vol vertrouwen je eigen weg verder te bewandelen.

 
 

Herken jij dit?

  • Loop jij al een tijdje vast en kom je er zelf niet doorheen?

  • Voel je van binnen dat iets in jouw realiteit niet klopt en weet je niet exact wat het is?

  • Weet jij wat jouw blokkade is, maar krijg je deze alleen niet doorbroken?

  • Voel je dat jouw energie wegglipt, maar weet niet exact waaraan of weet je het wel al, maar krijg je het alleen niet opgelost?

 
 

Dan help ik je graag verder in een losse sessie. Als jij er klaar voor bent om jouw verhaal open te vertellen en bereid bent aan te kijken wat zich toont, help ik je binnen 1 a 2 sessies te komen waar je wilt zijn. Oude patronen en blokkades doorbreken hoeft niet altijd lastig te zijn. Ik garandeer je dat wanneer jij er echt klaar voor bent en je openstelt, we binnen 90 minuten meer bereiken dan je nu misschien nog voor mogelijk houdt.

 
 

Een losse sessie duurt +/- 90 minuten en kost € 197,00.

 
 

Wil jij even samen afstemmen of dit past bij jou? Stuur me dan een berichtje op 06-48077053 of via info@cindyscoachingcorner.com en ik kijk samen met je hoe jij je snel weer energiek, licht en vol plezier voelt!