Magie in businezz


 
 

 
 

Vandaag vind je op mijn website een keer geen blog van mij, maar van Laura Lazzarini. Laura is lifecoach en helpt je grip te krijgen op jouw leven en business. Duidelijk, doelgericht en met lekker veel humor! Ik leerde haar afgelopen zomer kennen op een ondernemersbijeenkomst en onze verhalen raakten elkaar. Direct kwamen we met een super tof idee waar wij je graag meer over vertellen. Ben je benieuwd? Lees dan zeker verder onderaan de blog.

 

Er gaat niets boven een beetje magie. Gewoon met je toverstokje zwaaien en het komt allemaal goed…dat gebeurt er immers als je met een beetje magie aan de slag gaat.

 
 

Magie is de (doelbewuste) paranormale beïnvloeding van de werkelijkheid.

 
 

Tenminste als ik het woordenboek mag geloven. Maar toch, soms gebeuren er dingen die ik, met mijn nuchtere kijk, niet kan verklaren. Dingen als “Ik vroeg het heelal om me te helpen” en oeps daar kwam de oplossing, het geld of de klanten.

 

Ik, die doelgericht, met een plan van aanpak en focus aan de slag gaat. Ik, die rationeel en praktisch is. Nee, dat gaat mijn petje te boven.

 

In mijn woorden is het gewoon zweverig, niet met benen op de grond staan. Want ondanks alle magie, zelfs Walt Disney zei: “First, Think. Second, Dream. Third, Believe, And finally, Dare.” Niets zweverigs. Niets zwaaien met een toverstaf. Niets beïnvloeding van de werkelijkheid. Gewoon nadenken, geloven in jezelf en dan durven doen.

 
 

Maar wat is die magie dan wel?

Wat is magie in je bedrijf? Heb ik überhaupt magie in mijn bedrijf? En waar moet je dan in geloven en kan ik daar wel in geloven?Ik heb best wel wat dingen in mijn leven meegemaakt die ik niet kan verklaren.

 

Bijvoorbeeld nadat mijn vader overleed, heb ik altijd het gevoel gehad dat hij in de buurt was, dat ik het gevoel had dat ik bekeken werd. Een vriendin van mij stelde voor om hem een brief te schrijven, om afscheid te nemen. En die ritueel te verbranden. En terwijl de brief in het vuur lag, hoor de ik hem weglopen … de blaadjes kraakten. Terwijl er niemand in de buurt was. En daarna was het gevoel weg.

 

Mijn uitleg is dat ik mijn vader toen heb vergeven voor alles wat er gebeurd was en dat ik vrede had met zijn besluit. Zo kan ik dat magisch moment verklaren, rationaliseren en accepteren. Maar dat is persoonlijk. In mijn bedrijf kan ik me zoiets niet voorstellen.

 
 

Magie is de kunst om met de wil bewustzijnsveranderingen te veroorzaken.

 
 

Toen ik dit blog wilde schrijven ben ik op zoek gegaan naar definities van het woord magie. Misschien is deze definitie voor mij wel beter: magie is de kunst om met de wil bewustzijnsveranderingen te veroorzaken. En in al mijn nuchterheid kan ik met deze magie meer.

 

Want de wil om iets te doen begrijp ik. Dat is denken, durven en doen. En ik ben me ook bewust van wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik wil bereiken, wat mijn sterke en zwakke punten zijn. Zo wordt magie opeens een woord waar ik wel iets mee kan. Ik ben magisch, mijn bedrijf is magisch.

 
 

Wie ben ik?

Ik ben Laura Lazzarini, #aandachtverstrekker. Ik geloof in de kracht van aandacht. In deze wereld die steeds individualistischer wordt, is (oprechte) aandacht voor elkaar lastiger te vinden. Immers alles in het leven is simpel, maar niet makkelijk. Door het geven van aandacht help ik je om moeilijke keuzes makkelijker te maken. Keuzes die leiden tot vrijheid, vrijheid om je kostbare tijd in te zetten en te gebruiken zoals jij het wilt.

 

Niet meer druk, drukker, drukst, leven in de waan van de dag, overvolle agenda’s en todo lijsten die alleen maar langer worden. Nee jij bepaalt waar jij je tijd voor inzet. En of dat nou werken aan je bedrijf is (niet in), een opleiding volgen, doelen realiseren, of het avond met vrienden op stap, je hobby weer oppakken, met een goed boek op de bank of gewoon even niets, Jij bepaalt!

 
 

Businezz Happinezz 

Wanneer jij op zoek bent naar meer plezier, focus en magie in jouw business dan hebben Laura en ik DE oplossing voor jou. Samen gaan wij eind november iets heel moois organiseren waar wij je graag van op de hoogte houden.

 

3 Prachtige dagen voor jou en jouw bedrijf. Geheel gefocust op ondernemen op de manier die past bij jou. Ontdekken hoe plezier en focus wel samen kan. Ervaren hoe je energie voor jou kunt laten werken en daarna direct doelgericht om kunt zetten in jouw idee van succes! En vooral spelen en verankeren met de sleutels om te leven en ondernemen op de manier die past bij jou en waar jij ECHT blij van wordt!

 

Wil je op de hoogte blijven van onze plannen en altijd de nieuwste inspiratie ontvangen die wij samen delen? Schrijf je dan via deze pagina gratis in en je ontvangt als eerste al onze tips voor businezz happinezz!

 
 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge