Kadootjes in een f*cked up verpakking


 
 

 
 

Gisteren ontving ik op mijn Facebook bedrijfspagina een recensie van 1 ster. De meest lage recensie die je iemand kunt geven. Een recensie niet van een klant, maar van een man die ik niet gegeven heb wat hij wilde. Een man die nooit klant geweest is en waarschijnlijk ook nooit wordt. Een man die een oud stuk in mij raakte. Waar ik hier vroeger in mee gegaan was, koos ik nu anders. Anders vanuit de liefde voor mijzelf. Anders omdat ik niet de hele wereld kan en hoef te healen. Anders omdat ik kies voor mij. 

 

Leuk en gemakkelijk vond ik het echter niet meteen. Wanneer je zoiets overkomt op het moment waarop je eigenlijk doet wat je al die tijd al had moeten doen, kun je twee dingen kiezen: Je kunt je uit het veld laten slaan dat iemand vanuit zijn pijn zoiets doet. Iets wat ik kan labelen met oneerlijk, zielig, kinderachtig enzovoorts en door daarvoor te kiezen, blijf je in dat gevoel en energie hangen.  Of ik kan ook daaraan voorbij gaan en mezelf eren. Eren dat ik wel voor mezelf koos en juist wel bij mezelf bleef…ongeacht de eventuele consequentie erna.

 

Het creatiepunt van deze slechte recensie lag namelijk op een punt waarop ik niet voor mijzelf koos. Een moment waarop ik niet wilde voelen en mijn intuïtie negeerde. Op het moment dat ik zijn eerste schreeuw om aandacht kreeg, had ik mijn intuïtie moeten volgen en er geen aandacht aan hoeven geven.

 

Echter het gaf mij op dat moment ook de afleiding om mijn eigen stuk maar niet te hoeven aankijken. Toen hij aangaf niet zakelijk geïnteresseerd te zijn, maar persoonlijk iets zocht besefte ik dat dit mijn oude patroon raakte en ik anders mocht kiezen. Ik hoef niet meer iedereen te healen. Ik hoef niet meer iedereen te pleasen. Ik hoef niets meer te doen dat voorbij gaat aan mijn grenzen.

 
 

Wat kleurt jouw gedachten?

Vanuit de liefde voor jezelf mag je anders kiezen. Vanuit de liefde voor jezelf mag je jezelf altijd op nummer 1 zetten. Vanuit de liefde voor jezelf mag je aan oude patronen voorbij gaan en jezelf toestemming te geven om krachtig jezelf te zijn!

 

Zelfliefde is een beladen thema in mijn leven. Waar ik er jaren niet goed in was en waarschijnlijk niet eens wist hoe ik het woord moest schrijven, pas ik het nu steeds vaker en consequenter toe…juist vanuit die liefde voor mijzelf. Het maakt mij sterker en laat me sneller en moeitelozer realiseren wat ik graag ontvang ik mijn leven. Zowel zakelijk als privé.

 

Vanuit de liefde voor jezelf doe je het namelijk altijd goed. Goed voor jou. Het Universum steunt je altijd en elk donker puntje nodigt uit om iets groters te belichten. Dat is ook wat deze situatie doet voor mij. Eén negatieve, onechte recensie kleurt niet mijn kwaliteit in. Ik mag eraan voorbij gaan.

 

Ik ben eraan voorbij gegaan en ondanks dat het wiebelig voelt, sta ik nog steeds. Dit is wat het leven namelijk altijd van je vraagt. Een uitnodiging, voelen, opnieuw kiezen en door.

 
 

Jouw waarheid, altijd en overal

Welke uitnodiging wil jij aannemen, voluit voor kiezen, maar stap je nog steeds van weg? Kiezen vanuit de liefde voor jezelf en hetgeen jij hier op aarde komt doen. Wat is jouw kadootje in een verknipt jasje met een sausje vol weerstand? Kadootjes voelen niet altijd meteen fantastisch. Echter kadootjes nodigen altijd uit om meer moois te ontvangen.

 

Hoe jij jouw leven inkleurt is aan jou. Jij mag jezelf altijd uitspreken en staan voor waar jij in gelooft. Ongeacht het eventuele gevolg en het oordeel van anderen. Jij reageert vanuit jouw energie, dromen en verlangens en een ander doet dat net zo goed. Je hebt wat een ander doet of zegt nooit onder controle en dat hoeft ook niet. Als jij maar durft te staan voor jouw waarheid, ongeacht het mogelijke gevolg. Ga eraan voorbij vanuit de liefde voor jezelf.

 

Ik nodig je uit om samen te staan voor jouw waarheid. Jouw waarheid, no holding back. Niet langer half of alleen maar wanneer het gemakkelijk is. Je mag voorbij ongemak en het pleasen van anderen. Ook met respect voor een ander kun je krachtig jouw waarheid uitspreken. Het is vervolgens aan de ander hoe hij of zij reageert en welke keuzes zij vervolgens maken.

 
 

No more excuses, be you

Jij bepaalt wat je laat zien aan de wereld. Jij bepaalt of alles er mag zijn. Jij bepaalt hoeveel sh*t jij nog op jouw weg gooit voordat je gaat staan voor het grotere, mooiere dat aan jou trekt. Jij bepaalt hoeveel langer zelfsabotage jou nog afhoudt van hetgeen je hier te doen hebt. Jij bepaalt wanneer je zegt “het is genoeg en nu kies ik anders”.

 

Wat als vallen en falen net zo goed mooie bijdrages zijn? Laat één kleine tegenslag (die altijd een uitnodiging is) niet langer de rest van jouw week bepalen. Laat één kleine tegenslag enkel een uitnodiging zijn om nog harder te stralen. Laat één kleine tegenslag je nog harder doen lopen in de richting die wel voor jou bedoeld is.

 

Show your true colours! Sta op voor waar jij in gelooft en breek door alles heen wat jou er nog vanaf houdt om dit te doen. Gun jezelf dat je dit niet alleen hoeft te doen en dat het gemakkelijk en snel mag. Misschien met een keer vloeken, huilen of schoppen…maar altijd weer uitnodigend om jezelf naar dat next level te tillen. Gun het jezelf en maak het waar!

 
 

Heal your true colours

En wil je dit samen met mij doen? Boek dan jouw individuele Heal your true colours traject. In dit traject help ik jou uit te breken uit jouw huidige realiteit. De realiteit die nog te veel vanuit de buitenkant, oude pijn en overtuigingen gecreëerd wordt.

 

Ik help je te staan voor jouw gewenste verhaal. Voor de realiteit die jij diep van binnen wilt creëeren, maar waarbij je keer op keer tegen een muur aanloopt. Een muur ingekleurd met emoties zoals angst, verdriet, schuld, schaamte of andere oude pijn. Pijn die je afhoudt van het erkennen van jouw ware kleuren.

 
 

Wat ontvang je in dit traject:
* twee individuele sessies van maximaal 90 minuten (in mijn praktijk, online of telefonisch)
* een Bars sessie (Een lichaamsproces van Access Consciousness) waarmee ik je help ook in de energie echt los te laten wat niet meer bij jou past. Tijdens een Bars sessie maak ik contact met jouw energie via diverse drukpunten op jouw hoofd. Hierin herstellen we de balans weer zoals deze klopt voor jou op dit moment en openen we de ruimte voor jouw nieuwe, gewenste realiteit.
* 24/7 begeleiding gedurende jouw traject. Je mag mij onbeperkt emailen en whatsappen met de vragen die jij tegenkomt.
* Extra bonus: gratis toegang tot mijn Zelfliefde Healing 30-daagse waarin je 30 dagen lang elke dag een audio ontvangt gericht op de liefde voor jezelf. De audio’s bestaan uit meditaties, clearings en mindset oefeningen.

 

Healen mag je samen doen en je hoeft jouw stappen niet alleen te zetten.

 

Ben jij één van de eerste drie die dit traject aangaat, dan is jouw investering slechts € 497,- (in 2 termijnen betalen is mogelijk). Voel jij dat dit traject voor jou is, stuur me dan een bericht via info@cindyscoachingcorner.com of een appje op 06-48077053 en ik neem contact met je op.

 
 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge