Over mij


 

Diep van binnen weet je wat je wilt, maar je durft je beslissing nog niet te nemen. Wat zal mijn omgeving er van denken? Zouden ze me raar vinden?

 

Herken je het gevoel dat je het even helemaal niet meer weet? Er gebeurt te veel ineens. De emoties overheersen en je lichaam voelt gejaagd. De balans is zoek en het voelt alsof je de regie over je eigen leven uit handen gegeven hebt.

 

Wil jij ook weer durven kiezen voor jezelf? Weten welke weg de juiste is voor jou? Weer leven in contact met jezelf en durven vertrouwen op je intuïtie?

 

Dan ben je hier op de juiste plek, want dit is precies waar ik je bij wil helpen en in kan begeleiden!

 

Cindy Ik ben Cindy Stal. Intuïtief coach, ondernemer en blogger. Ik help jou je innerlijke kracht terug te vinden en te leren vertrouwen op je intuïtie. Vanuit deze kracht en door weer te leven vanuit je hart, creëer je de mooiste ervaringen voor jezelf en je omgeving.

 

~ every heart has a story to tell

 

Leven vanuit je hart. Dit is in het verleden niet altijd vanzelfsprekend geweest voor mij. Ik heb jarenlang met mijn gevoel geworsteld. Beslissingen genomen omdat het nu eenmaal de verstandigste beslissingen waren; ook al voelde het diep van binnen vaak niet goed.

Op mijn zestiende ben ik International Business and Languages gaan studeren. Destijds had ik geen idee welke studie ik moest kiezen. Ik was goed in talen, in combinatie met een economische opleiding was dit mijn keuze vanuit veiligheid. Ik heb me door mijn opleiding heen geworsteld en na mijn afstuderen ben ik direct begonnen met werken.

 

Jarenlang ben ik werkzaam geweest binnen verschillende Marketing & Sales functies. Ondanks dat dit werkgebied me altijd goed gelegen heeft, knaagde er van binnen iets. Er was altijd dat gevoel op de achtergrond dat het niet helemaal klopte. Dit stemmetje negeerde ik echter jarenlang. Ik wist toen nog niet dat het ook anders kon. Niet stil staan bij mijn gevoel was minder eng, minder confronterend en makkelijker.

 

Tot het moment kwam waarop ik wel naar mijn gevoel moest gaan luisteren. Mijn lichaam gaf aan dat het niet meer verder wilde op deze manier. Ik kreeg een burn-out en moest wel luisteren. Voelen en ervaren wie ik ECHT ben en wat ik wil. Ik kon er niet meer omheen en heb mijn leven drastisch omgegooid. Ik ben gescheiden van mijn toenmalige man en door de verkoop van het huis kwamen we met een grote schuld te zitten. Dat was geen makkelijke beslissing. Er is een heel proces aan vooraf gegaan. Dit was echter wel wat mijn hart me ingaf. Daarnaast woog ik jarenlang veel te veel en ook dat wilde ik niet meer. Ik heb mijn eet- en leefgewoonten aangepast. Kort samengevat ben ik letterlijk en figuurlijk opnieuw begonnen.

 

Ik heb de regie over mijn leven weer in eigen hand genomen en voor het eerst ben ik gaan kijken naar wat ik nu echt wil. “Wat maakt mij echt gelukkig? Wat zorgt ervoor dat ik de tijd en alles om me heen vergeet, waar ligt mijn passie?” Dit was het begin van mijn transformatie naar “Cindy 2.0”.

 

Uiteindelijk heb ik vorig jaar besloten het roer ook qua werk om te gooien. Het voelde al een lange tijd niet goed en mijn lichaam bevestigde dit meer dan eens. Na al meerdere workshops en cursussen op het gebied van spiritualiteit en persoonlijke groei gevolgd te hebben, ben ik gestart met een opleiding. Dit keer niet omdat het verstandig is, maar omdat het écht iets is waar ik mee verder wil en wat me blij maakt.

 

Na lang twijfelen heb ik vervolgens de sprong gemaakt en mijn baan opgezegd. Ondanks dat mijn verstand zei dat ik een groot risico nam, voelde het alsof ik niet anders kon dan kiezen voor mezelf. Ik heb ontslag genomen op gevoel en vertrouwen. Doodeng, maar direct erna kreeg ik verschillende bevestigingen op mijn pad om me te laten zien dat ik de juiste keuze gemaakt had. Ik voel me weer vol energie en doe dingen die ik leuk vind. De tijd vliegt, maar ik ook met de vleugels die ik mezelf gegeven heb.

morpho-peleides-318552_1280

 

Dit persoonlijke ontwikkelingsproces kan ik het beste omschrijven als de rups die gevangen zit in zijn cocon. Uiteindelijk volgt de transformatie naar een prachtige vlinder. Fladderend in de zon met al haar prachtige kleuren. Ik heb het zelf gedaan en in mijn eigen tempo. Vanuit mijn gevoel en vertrouwen in mezelf. Ik gun jou hetzelfde. Leven vanuit de inspiratie in je hart! Een leven vol energie en kracht. Van de rups naar de prachtige vlinder die uitvliegt naar de volgende fases in haar leven.

 

~ if nothing ever changed, there would be no butterflies

 

 

Ik wil je helpen de rust in jezelf te vinden. Om de onrust en ruis om je heen zelf op te lossen. Je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Ook al voelt dit soms zwaar en kunnen emoties ontzettend heftig zijn. Er zijn momenten in je leven waarop het voelt alsof je op een rotonde staat en zoveel kanten op kunt. Welke afslag is de juiste, welke past bij jou?

 

Jij kunt vanuit de kracht en het vertrouwen in jezelf altijd de juiste beslissing voor jou nemen. Ook al voelt deze beslissing juist heel eng, soms raar of snapt misschien wel niemand om je heen waarom je deze beslissing wilt nemen.

 

Ontken niet langer wie je echt bent en stap in je eigen kracht!

 

Ik zal je leren vol zelfvertrouwen naar voren te stappen en je plek in te nemen. Niet alleen innemen, maar ook stralen. Vanuit jouw stralende kracht voelt het leven weer licht en leef je vanuit jouw passie. Jij mag weer zingend en dansend door het leven gaan. Jouw leven, het leven waar je recht op hebt.

 

Als je:

 

– het idee hebt, dat je hoofd vol spaghetti zit en je door alle slierten het overzicht even helemaal kwijt bent.
– gevoelsmatig op een kruispunt staat en alles even te veel lijkt. Je je afvraagt welke weg nu de juiste is voor jou.
– wilt ontdekken wie jij nu ECHT bent; wat jou energie geeft en je de tijd en alles om je heen laat vergeten.
– graag wilt leren vertrouwen op je hart en intuïtie.
– rust en balans terug wilt in je leven.

 

dan leer ik je graag kennen.

 

Mijn kracht is jou te durven laten vertrouwen op je gevoel en vanuit dit enige juiste gevoel, geïnspireerde actie te laten nemen. De stem in je hart weer te horen en durven vertrouwen op je eigen kracht. Ik zal je spiegel zijn en de zwaarte en onmacht in je leven – samen met jou – wegnemen. Ik help je de juiste beslissingen makkelijker te nemen, je emoties te verwerken en minder zwaar te maken. Ik laat je je eigen plek weer innemen. De plek in het leven waar jij recht op hebt en van waaruit jij krachtig mag stralen!

 

Wil je meer weten over mij?

collage voor over mij pag

 

Ik woon samen met mijn vriend Arno. We wonen in Stokhem, Wijlre; een klein dorpje in Zuid-Limburg. We wonen hier samen met onze kat en 2 kippen. Naast mijn liefde voor Arno, zijn er nog meer dingen die me blij maken: schrijven, lezen, sporten (het liefst in de buitenlucht), wandelen, tuinieren, leuke dingen doen met vrienden en familie en het contact met dieren

 

Schrijven doe ik iedere dag. Het helpt me mijn gedachten te ordenen en geeft me nieuwe inspiratie. Schrijven voelt haast vanzelfsprekend. Voor mij persoonlijk geldt: een dag niet geschreven, voelt als een dag niet geleefd.

 

Nog meer weten?

 

Blogger
Naast het schrijven voor mijn eigen producten en blog, blog ik maandelijks voor de website “Your daily shine”. yourdailyshine.nl/author/cindy. Daarnaast blog ik ook 2x per maand voor VitaNouk www.vitanouk.nl; een blog over sport, voeding en gezondheid.

Persoonlijke ervaringen met een groot publiek delen blijft soms eng. Toch voelt het tegelijkertijd ook ontzettend goed om mezelf te laten zien. Door middel van het delen van mijn ervaringen, mag ik anderen weer inspireren en hier ben ik ontzettend dankbaar voor.

 

Liefde voor dieren
Ik voel een grote liefde voor dieren. Zij zijn een spiegel voor ons als mens. Een dier kijkt door ons masker heen. Het interesseert een dier niet wat jouw beroep of inkomen is. Een dier voelt jouw energie en toetst of je oprecht bent. In mijn ogen wordt dieren nog te veel leed en onrecht aangedaan. Ik zet me dan ook graag in om de wereld ook voor dieren een betere plek te maken.

 

Spiritualiteit
Ik ben ontzettend geïnteresseerd in alles rondom een mindfulle levensstijl en persoonlijke groei. Ik heb vele boeken op het gebied van spiritualiteit en persoonlijke groei gelezen. Het is een onderwerp dat me blijft boeien en waarbinnen ik me graag verder blijf ontwikkelen. Meditatie en yoga zijn daarnaast een vast onderdeel van mijn leven en ik zou er niet meer zonder kunnen.

 

Reizen
Ik reis graag en dit hoeft niet altijd lang en ver te zijn. Korte stedentrips of bezoekjes in eigen land vind ik net zo leuk. Ik laat me graag inspireren door een nieuwe omgeving, nieuwe mensen en hun gebruiken. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe kort het leven kan zijn, dus ik leef nu en probeer hier optimaal van te genieten.

 

Wil je direct aan de slag? Download hier dan mijn gratis ebook

http://www.cindyscoachingcorner.com/gratis-ebook

Tevens ontvang je dan iedere 2 weken mijn nieuwsbrief vol tips en verhalen over een mindfulle levensstijl vanuit je hart.

 

Be magical, just by being you!