Persoonlijke meditatie


 
 

Een persoonlijke meditatie geheel afgestemd op jouw stralende energie en hartsverlangen

 
 
persoonlijke meditatie
 
 

Een geleide meditatie helpt je de rust in jezelf terug te vinden en even uit de waan van alledag te stappen. Even helemaal terug naar jouw basis. Op YouTube vind je er ontzettend veel. Je klikt er een aantal aan en probeert eens wat uit. Je kiest uiteindelijk degene die het meest past bij jouw gewenste situatie. Maar helemaal passend is het vaak toch niet. De visualisatie spreekt je niet echt aan of het lukt je niet en daardoor zit je te veel in je hoofd. Daarnaast is er nog de stem van degene die de meditatie leidt. Soms geeft ook deze je geen rust en irriteert het je misschien zelfs een beetje. Je volgt de meditatie uiteindelijk wel, maar helemaal happy en terug bij jezelf voel je je nog niet.

 
 

Wat als het makkelijker kan? En niet alleen makkelijker, maar vooral succesvoller en helemaal past bij wat jij van een meditatie verwacht?

 
 

Een persoonlijke meditatie, die helemaal afgestemd is op jou en jouw energie. Die past bij jouw huidige situatie en de ruimte vrij maakt voor jouw gewenste situatie. Op die manier kun jij snel tot rust komen en weer meegaan in de flow die helemaal past bij jou. Terug naar jouw basis en vol energie de juiste stappen voor jou zetten.

 
 

De voordelen van een persoonlijke meditatie op een rijtje:

 

 • De energie van de meditatie is geheel afgestemd op jou en werkt dus ook extra krachtig voor jouw huidige probleemvraag of gewenste situatie.

 • Je kent mijn stem en weet wat je kunt verwachten. Je voelt je prettig bij mijn stem en energie en er is dus niets aan de meditatie wat je af kan leiden of uit de rust van de meditatie kan trekken.

 • Met een persoonlijke meditatie geef je jezelf een echt cadeau. Op die manier zet je eigenlijk al de intentie dat je mag ontvangen. Je geeft jezelf nieuwe inzichten, ruimte en rust cadeau. Door het zetten van de intentie werkt de energie dubbel zo krachtig met je mee. Je schept zelf de gewenste, nieuwe ruimte.

 • Omdat het jouw persoonlijke meditatie is, weet je zeker dat alles ok is. Alles wat je tijdens de meditatie mag ervaren en ontvangen, is er speciaal voor jou. Je weet dat het klopt en hoeft niet aan jezelf te twijfelen of je het misschien verzint of dat het een gewenste gedachte is. Het is voor jou persoonlijk, het klopt.

 
 

Denk jij nu, wow dat wil ik! Je kunt kiezen uit 2 opties:

 
 

persoonlijke meditatie

 
 

Kies je voor de VIP optie, dan krijg je de volgende extra’s:

 

 • Een persoonlijk gesprek met mij (+/- 30 minuten telefonisch of via Skype), waarin we dieper ingaan op jouw waarom. We kijken samen wat je nu precies verwacht en waar nodig kan ik dieper op jouw waarom en verwachting ingaan. Ik kan doorvragen en er zo het beste resultaat voor jou uithalen.

   

 • Ongeveer twee weken nadat je de meditatie ontvangen hebt, plannen we een evaluatiegesprek. In dit gesprek kun jij me al jouw vragen en bevindingen naar aanleiding van de meditatie voorleggen. Je kunt op deze manier alles op jouw tempo ervaren en tevens eventuele beelden, inzichten of andere gevoelens die je uit de meditatie haalt aan mij voorleggen. Zo kijk ik nog een keer met je mee en stem samen met jou af wat er in jou gehoord wil worden.

   

 • Na dit gesprek stem ik me nogmaals af op jouw energie en ontvang je binnen twee werkdagen nog een extra verdiepende meditatie. In deze meditatie neem ik al jouw inzichten mee naar aanleiding van ons evaluatiegesprek. Deze meditatie werkt verdiepend en laat je nog meer afstemmen op jouw gewenste verlangens.

   
   

  Wil jij een persoonlijke meditatie bestellen?

   

  • Stuur mij een mail via info@cindyscoachingcorner.com met jouw waarom. Wat is het dat jij zoekt in een meditatie? Waar loop je momenteel tegenaan en waar wil je naartoe? Kortom, wat wil je dat de meditatie je brengt?

  • Geef ook aan of je voor de VIP optie kiest of enkel de meditatie wilt.

  • Vervolgens stuur ik jou de betaalgegevens en kun je het bedrag betalen.

  • Heb je gekozen voor VIP, dan plannen we na ontvangst van de betaling meteen het eerste Skype gesprek.

  • Na ontvangst van de betaling ontvang je sowieso binnen 2 werkdagen jouw persoonlijke meditatie als MP3 bestand. Op deze manier kun je de meditatie zowel via je computer als je telefoon beluisteren (Voor de VIP klanten is dit even afhankelijk van onze gezamenlijke agenda’s, maar ook dan ontvang je je meditatie binnen 2 werkdagen na ons eerste Skype gesprek).

  • Als je gebruik maakt van de VIP optie dan hebben we twee weken later nog het evaluatie gesprek en kun je al jouw vragen en bevindingen aan mij voor leggen. En na dit gesprek ontvang je jouw tweede, verdiepende meditatie. Geheel afgestemd op jouw nieuwe energie en gewenste verlangens.

   
   

  Bestel jouw persoonlijke meditatie