Programma’s


 

Leef jouw ideale leven! Durf te vertrouwen op je gevoel en neem krachtig beslissingen die goed zijn voor jou! 

 

Persoonlijke Ontwikkeling op een Plezierige Manier 

 

Bij het ontwikkelen van mijn coaching programma’s is mijn doel dat jij centraal staat en jouw eigenheid en kracht terug vindt. Dat jij weer contact maakt met je gevoel en intuïtie en hier ook op durft te vertrouwen. Hierdoor krijg je weer energie, structuur en balans terug in je leven. Je weet wie jij echt bent en durft hier ook voor te staan! Op deze manier durf je krachtige stappen te zetten en beslissingen te nemen die goed zijn voor jou. We verdienen het allemaal om krachtig en vol energie door ons leven te gaan.

 

Daarnaast is mijn visie dat dit niet altijd moeilijk of zwaar hoeft te zijn. Persoonlijke ontwikkeling kan ook heel leuk zijn. Tuurlijk zijn er soms veranderingen nodig en vinden wij mensen dat niet altijd makkelijk of leuk. Alleen weet dat het leven je enkel geeft wat je aankunt. Als er veranderingen te doorgaan zijn, dan komen deze op momenten dat jij daar als persoon klaar voor bent.Je zult zien dat je veel meer aan kunt dan je vaak in eerste instantie denkt.

 

Leven vanuit je hart! Voel je energiek, vol passie en helemaal in lijn met jouw gevoel!

 

Om mijn programma’s voor zoveel mogelijk vrouwen beschikbaar te maken, heb ik het onderverdeeld in verschillende mogelijkheden. Deze verschillen qua intensiviteit en diepgang, maar daardoor ook in prijs. Ik geloof namelijk dat iedereen het verdient om op een plezierige manier aan zichzelf te werken en zichzelf terug te vinden. Om te stralen en je unieke eigenheid te omarmen. Weer licht en vol plezier door jouw leven gaan. 

 

Persoonlijke Ontwikkeling op een Plezierige Manier

 

Dit is waarom ik mijn unieke methode ontwikkeld heb:

In de tijd dat ik een burnout had, ging scheiden en mijn huis met schulden moest verkopen, voelde ik me soms helemaal alleen en niet begrepen. Mensen in mijn omgeving hielpen me wel en waren er voor me, maar toch voelde ik me vaak onbegrepen en alleen. Daarnaast werd ik geconfronteerd met kanten waar ik eigenlijk al tijden klaar mee was. Ik voelde me moe, verdrietig, futloos en had het gevoel de regie over mijn leven kwijt te zijn. Mijn leven voelde ontzettend zwaar. Ik leefde het wel, maar leek mee te gaan in de stroming. Ik was mezelf niet, maar wist eigenlijk ook niet meer wie ik was. Mijn dagen gingen als het ware aan mij voorbij zonder veel voldoening over hetgeen ik deed.

 

Ik voelde me ongelukkig en voelde dat er iets moest veranderen. Alleen waar moest ik beginnen? En waar zou ik uitkomen? De toekomst was onzeker en soms leek er haast geen uitweg. Ik ben online gaan zoeken naar inspiratie. Daarnaast las ik veel zelfhulp boeken en probeerde van alles uit. Ik merkte dat door aan mezelf te werken op een leuke en ontspannen manier, het als het ware vanzelf ging. Ik haalde er plezier en voldoening uit. Hierdoor was het geen uitdaging of straf om ermee bezig te zijn. Mijn energie veranderde en ik creëerde een nieuwe levensstijl voor mezelf. Een manier van leven die goed voelde voor mij. Ik kwam meer en meer in contact met mijn gevoel en ging hier ook op vertrouwen. Door te luisteren naar mijn gevoel, klopten de stappen die ik zette. Ik werkte met plezier aan mezelf en zag steeds meer resultaat.

 

Inmiddels durf ik mijn gevoel te volgen en stappen te zetten die goed voelen vanuit mijn hart. Niet altijd meteen vanuit mijn hoofd of hetgeen rationeel klopt, maar door te blijven vertrouwen op mijn eigen intuïtie doe ik wat goed is voor mij. Dit heeft mooie resultaten opgeleverd voor mij en mijn omgeving en hierdoor is mijn leven meer en meer in balans. Ik geniet van mijn leven en doe dingen die bij MIJ passen. Die mij een goed gevoel geven en dat gun ik jou ook!

 

Toen ik voor mijn gevoel op de bodem van de put zat, had ik graag een hand-out gehad. Een soort stappenplan “Hoe krijg ik mezelf weer op de rit in 30 dagen?” Ik wil niet dat jij dezelfde route moet nemen als ik destijds gedaan heb. Het kan makkelijker en ik gun je deze hand-out. Zodat je niet alles in je eentje hoeft uit te zoeken. Of stukje voor stukje versnipperde informatie bij elkaar hoeft te zoeken in boeken of via het internet. Dat was soms echt frustrerend en die frustratie wil ik je besparen. Ik ben gaan schrijven en heb een totaalpakket ontwikkelt waarmee jij je eigen kracht weer terug krijgt. De balans in je leven weer ervaart en in contact bent met je gevoel en je hart. Je zult weer durven vertrouwen op jezelf en de regie in eigen handen nemen! Tevens zul je dit doen op een makkelijk toepasbare en plezierige manier!

 

Als vrouw sta je van nature dichtbij je gevoel, alleen zijn we soms verleerd om dit te omarmen en hierop te vertrouwen. Je mag vertrouwen op je intuïtie en jezelf. Jij verdient het om te leven vanuit jouw hart! Als jij vertrouwen hebt in mij als coach en de verschillende programma’s die ik aanbied, kijk dan welk programma past bij jou en wacht niet langer. Door te kiezen voor één van mijn programma’s kun je vandaag al aan de slag. Er is geen reis- of wachttijd. Je verdient het vandaag om te stralen!

 

Weet dat je niet alleen staat in je droom om je hart te volgen. Als jij een droom hebt, dan verdien je het om vandaag de eerste stap naar creatie te zetten! 

 

Ga vandaag al aan de slag en lees hier meer over de verschillende programma’s:

 

Ebook In 30 dagen naar een lichtere manier van leven!

 

Ecursus In 8 weken naar een lichtere manier van leven!

 

VIP Dag Uit liefde voor jezelf, jij staat centraal!

 

 

 

Coaching binnen je eigen vertrouwde omgeving.