Soul Rebel Mastermind


 

Wil jij vanaf NU succesvol leven vanuit jouw intuïtie en volledig naar jouw eigen waarheid?

 
 

Speciaal voor jou heb ik de unieke Soul Rebel Mastermind ontwikkeld!

 
 

 
 

Op alle vlakken jezelf zijn werkt het best, en toch:

 

 • loop je al een tijdje tegen allerlei problemen en twijfels aan, maar krijgt het alleen niet opgelost

 • wil je nu echt weten wat je wilt in jouw leven en met concrete stappen dit NU ook ECHT waarmaken

 • please je nog te vaak een ander en laat je je overstemmen of wegduwen op momenten dat je eigenlijk jouw verhaal wilt delen

 • ben je helemaal klaar om de acties te nemen die je ingefluisterd krijgt vanuit jouw intuïtie

 • heb je te vaak dat knagende stemmetje aan de binnenkant genegeerd en wilt niet blijven hangen in “Ik weet het niet”

 • wil jij jezelf helemaal omarmen, niet langer inhouden en krachtig en succesvol jouw perfecte plaatje creëren. Iedere dag opnieuw!

 • ben jij nu ECHT klaar met bullsh*t en wilt jezelf alle toestemming geven om voluit jouw waarheid te leven.

 • wil je daarbij mijn begeleiding en de inspiratie en geborgenheid van andere inspirerende vrouwen zoals jij.

 
 

Dan is mijn Soul Rebel Mastermind voor jou!

 

De Soul Rebel Mastermind is een plek waar je online samenkomt met andere gelijkgestemde vrouwen en waar ik jou begeleid. Begeleid op jouw unieke weg en alles van mij met jou deel. Alles? Ja, alles.

 

Ik geef mij meer en meer over aan wat door mij heen mag stromen. Aan mijn eigen verhaal en hoe dit mag bijdragen aan de wereld van anderen. Ik wil daarin niet nadenken over wat nu wel of niet tactisch is en wat ik wel en niet kan delen. Ik wil je alle tools, tips en inspiratie geven die ik in me heb.

 

Ik kies ervoor om te leven vanuit vertrouwen en de liefde voor mezelf. Ik kies ervoor me over te geven aan wat door mij heen wilt stromen, en op die manier het leven te creëren dat perfect past bij mij. Mijn leven, mijn regels, mijn creaties.

 

Het leven volgens mijn eigen perfecte plaatje, zonder hokjes. En hiermee ben ik moeiteloos mijn mooiste en beste zelf voor de wereld om mij heen. Ik wil jou inspireren en alle tools geven die ik heb en in de toekomst nog ga creëren. Binnen mijn Soul Rebel Mastermind is dit allemaal beschikbaar voor jou.

 
 

Je ontvangt het volgende:

 

 • Toegang tot mijn besloten en super waardevolle Facebook Mastermind

 • Toegang tot al mijn online programma’s en overige content, echt alles!

 • 2x per maand een groeps-Q&A waarin je mij al jouw vragen voor kunt leggen

 • 24/7 De mogelijkheid om vragen te posten in de besloten Facebook groep

 • Toegang tot ieder nieuw programma, dat ik vanaf nu ga lanceren.

 

Ik wilde niet langer nadenken en alleen nog maar doen waarvoor ik geboren ben. Mijn mooiste leven leven en daarmee creëren vanuit de zuivere verbinding met mijzelf en het Universum. In mijn Mastermind deel ik alles en krijg jij toegang tot alles. No holding back! Een krachtige groep vrouwen waar binnen jij de veiligheid mag ervaren om helemaal jezelf te zijn. Geen label, geen oordeel. Enkel leren, inspireren en elkaar omhoog liften.

 

Jouw investering: 44,00 euro per maand incl. btw
Meld jij je voor maandag 27 maart aan, dan betaal jij voor de eerste 3 maanden slechts 107,00 euro in plaats van 132,00 euro.

 
 

Yes! Ik kies voor maandelijks opzegbaar!

 

 
 
Yes! Ik doe mee!

 
 

Yes! Ik kies voor de 3 maanden promo!

 
 
Yes! Ik doe mee!

 
 

Ik ben ervan overtuigd dat JA zeggen tegen jouw grootsheid, jouw meest schitterende zelf, altijd een hoger doel heeft. Dat het je vooruit brengt. Als alles in jou JA schreeuwt, het al weken of maanden wringt van binnen, als het niet meer klopt voor jou, dan mag je opstaan en jouw plek pakken.

 

Geef je over aan wat door jou heen wilt stromen en neem je verantwoordelijkheid. Kiezen voor jouw waarheid. Je leeft dit leven maar één keer. Zorg ervoor dat het waardevol is!

 
 

Rebel, rebel standing against the wall.

Rebel rebel have you done it all?

 
 

Rebel, rattle, shine and be who you are!

Be true, rise and heal that scar!