Vertrouw jij erop dat het Universum je steunt?


 
 

 
 

The Universe has your back is een boek van Gabrielle Bernstein. Ik vind het een geweldige titel, omdat het precies aangeeft hoe het leven in elkaar zit. Hoe meer jij afgestemd bent op jouw intuïtie en hartsverlangen, hoe duidelijker en vertrouwder de samenwerking met het Universum voelt. Je geniet van al het moois dat op jouw pad komt. Ontmoetingen met bijzondere mensen en nieuwe ervaringen. Ervaringen die je eerder niet voor mogelijk hield. Vertrouw jij erop dat het Universum je steunt?

 
 

Ga jij voor stralend of gewoontjes?

Ik geloof erin dat we hier op aarde zijn met een reden. Dat ieder van ons hier komt om lessen te leren en het leven te leven waarvoor jij geboren bent. Dit leven is voor iedereen anders. Vaak wordt het je roeping genoemd of een droomleven. Het gevaar hiervan is dat je het tot iets groots maakt. Iets buiten jezelf. Iets waar je bijna de wereld voor moet verschuiven om het waar te kunnen maken. Maar wat als het niet zo bedoelt is? Wat als het enkel de bedoeling is dat jij je herinnert waarom je hier bent? Dat je telkens durft in te tappen op je gevoel, jouw innerlijke stem en durft te luisteren naar wat het Universum van je wilt.

 

Als je vertrouwt bent je ook in staat om de schoonheid achter pijn en verdriet te zien. Je durft alles wat op jouw pad komt aan te kijken. “The good, the bad, the truth and the ugly”. Alles, iedere keer opnieuw. Zonder donker is er geen licht. Als jij niet bereid bent het werk te doen op de mindere momenten, dan ga je ook nooit zo intens genieten van de speciale momenten. Speciale momenten zijn niet weg gelegd voor slechts “once in a lifetime”. Dat is bullsh*t.

 

Jij kunt er vandaag voor kiezen om jouw leven te gaan rocken. Te vertrouwen op het Universum en haar hand te pakken. Iedere dag te kiezen voor de liefde in jezelf en het vertrouwen in jouw hart te verankeren.

 
 

Durf de controle los te laten

Stop met te hard proberen en jezelf continu willen bewijzen en start met vertrouwen en voelen. Voelen wat het is dat jij nodig hebt. Voelen waarom jij hier bent en er achter komen wie jij nu ook alweer echt bent. Wat het is waar jij superduper vrolijk van wordt en niet waarvan je al jaren denkt dat het zo is, maar diep van binnen al een hele tijd knaagt en schuurt.

 

Leven in samenwerking met het Universum betekent niet meteen dat je waterputten moet gaan bouwen in Afrika of de vluchtelingen één voor één moet gaan redden. Nee, het betekent dat jij gaat afstemmen op het waarom dat jij hier bent. Wat jij geboren mag laten worden. En dat je in jouw dagelijkse acties, bezigheden, praten, bewegen en voluit leven deze persoon bent. Dat jij vertrouwen en liefde ademt.

 

Dan durf je gesprekken aan te gaan vanuit jouw waarheid. Dan durf je je kwetsbaar op te stellen en te openen voor de mensen die op jouw pad komen. Je weet misschien niet waarom mensen er zijn, maar je vertrouwt er wel op dat ze voor nu een bijdrage zijn voor jouw leven. En voor hoelang en in welke vorm dat is niet aan jou.

 
 

Leef vol vertrouwen jouw waarheid

Vanuit vertrouwen in het Universum laat je de oordelen van een ander langs je afglijden. Weet je dat niet alles een spiegel hoeft te zijn en dat je ook gewoon zeggen: “Fijn dat jij zo bent of denkt, maar niet in mijn huis en niet over mij.”. Als jij goed afgestemd bent op jouw hartsverlangen en vertrouwt op het Universum, dan is er geen jaloezie. Dan weet je dat er altijd genoeg is voor iedereen. En als jaloezie, verdriet, pijn of woede blijft hangen, dan ben je bereid dit aan te kijken. Je kijkt het aan, heelt het en breekt er doorheen. Keer op keer.

 

Er komt geen moment dat het klaar is. Dat je achterover kunt leunen en denken geef mijn portie maar aan de ander. Het is aan jou wat je kiest. Alles is er al in jou. Jij bent de sleutel en het slot. Het is aan jou of je de sleutel omdraait en je overgeeft aan iets groters. Mensen zijn zo vol van passie tegenwoordig. Iedereen zoekt passie, maar slechts een deel is bereid te doen wat er nodig is voor passie. Slechts een deel is bereid iedere dag af te stemmen en te vertrouwen. Om iedere keer te luisteren naar jouw innerlijke stem en van hieruit keuzes te maken. Het is makkelijker om te zeggen dat je de hoogtepunten zelf gecreëerd hebt en de dieptepunten vast veroorzaakt worden door een ander.

 

Zo blijf je hangen in een verhaal dat niet van jou is en bouw je enkel aan de droom van een ander. De keuze is aan jou. Welk leven gun jij jezelf? Ben jij klaar voor de meest stralende versie van jezelf? Jouw licht voluit laten stralen, iedere dag? No holding back!

 
 

Wat gun jij jezelf?

Wil jij dit leren? Ga dan vanaf 6 februari 11 weken samen met mij en een groep gelijkgestemden aan de slag. Voor mijn nieuwe online programma zoek ik jou. Jij die klaar bent om in die mooiste, magische versie van jezelf te stappen. Een soul rebel die voluit JA wil zeggen tegen het leven! Die klaar is met klein, middelmatig of doe maar gewoon. De vrouw die vol vertrouwen haar waarheid wilt leven en hier iedere dag van wilt genieten.

 

De keuze is aan jou. Ik loop met je mee en help je overal doorheen. Als jij voelt dat je er klaar voor bent, dan nodig ik je uit om mijn hand te pakken. Wil je voor half gaan, dan nodig ik je uit om nog even te wachten. Dan is het momenteel nog niet jouw tijd. Ik ga 11 weken intensief met jou aan de slag en help je oude sh*t te doorbreken, vertrouwen op jezelf en het Universum, jouw mooiste leven voluit ontvangen en jezelf alles te geven wat jij nodig hebt. Als jij hier klaar voor bent, meld je dan aan voor Step up, Sparkle & Shine. Als jij je dit weekend nog inschrijft, krijg je bovendien 2 super toffe bonussen en een mooie korting!

 
 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge