Waar neem jij genoegen mee?


 
 

 
 

Vorige week zat ik op een avond in mijn tuin te genieten van die laatste zonnestraaltjes aan het eind van de dag. Een vriendin van mij belde en wilde haar frustratie kwijt. Haar relatie liep niet, maar deze relatie loslaten durfde ze ook niet. Nadat ze klaar was met vertellen, vroeg ik haar wat ze haar dochter zou adviseren in deze situatie. “Nou, dat is wel duidelijk…er zijn meer mannen in de wereld en zij verdient de beste.” Ok helemaal goed, maar waarom gun jij jezelf niet zo’n man? Waar neem jij genoegen mee?

 

Het is namelijk in haar geval niet alleen die man die haar niet geeft wat ze nodig heeft. Ze verliest een ook hoop energie die ze liever in haar bedrijf zou steken. Uren steekt ze in het appen wanneer hij beschikbaar is en nog meer uren steekt ze in het verdriet wanneer hij voor de zoveelste keer niet beschikbaar is.

 

Haar bedrijf loopt namelijk ook niet zoals ze zou willen en dat frustreert haar nog meer. Haar verhaal heeft ze helder en ze werkt er ook hard genoeg voor, maar de echte gewenste resultaten blijven uit. Haar energie lekt overal heen en vanuit deze losse straaltjes, ontvangt ze ook maar kleine beetjes terug.

 

En dit frustreert haar uiteindelijk nog meer dan die ene man. “Want ze doet toch alles wat ervoor nodig is?”. Ze heeft gekozen voor haar droom, ze neemt de acties en toch krijgt ze niet de resultaten die anderen wel lijken bereiken.

 
 

Hard werken en vele tranen

Ik vertelde haar mijn verhaal, want ik herken haar pijn zo goed. Ik hoef niet veel moeite te doen om deze weer te voelen. Toen ik mijn bedrijf begon dacht ik namelijk dat het een kat in het bakkie zou zijn. Coachen deed ik onbewust namelijk altijd en overal al, die sterke, zuivere verbinding met mijn intuïtie had ik en daarnaast had ik elf jaar binnen de Marketing & Sales gewerkt, dus verkopen kon ik!

 

Done deal! Ik was er klaar voor. Ik zei mijn vaste baan op en gooide mijn website in de lucht. Bloggen deed ik trouw elke week en plannen bedacht ik meer en meer. Echter, de klanten bleven uit. Hoe meer vrienden en familie naar mijn bedrijf vroegen, hoe sjagerijniger ik ervan werd. Op Facebook zag ik al die mensen die het wel lukte, wat deed ik toch verkeerd?

 

Ik ging nog harder werken en vergat te genieten van het leven. Ik vergat mezelf. Ik vergat te leven. En als ik heel eerlijk ben, was dat eigenlijk mijn hoofdreden om destijds ontslag te nemen. Ik wilde vooral genieten van het leven. Ik wilde in mijn ritme leven en ik wilde weer dat lichtere leven en meer energie. Ik wilde die gouden glitters moeiteloos rondstrooien overal waar ik kom.

 

En toch stierf ik elke dag een stukje meer. Was dit nu waarom ik voor mezelf gekozen had? Hoeveel vond ik mezelf echt waard? Op een dag waarop ik zelf voor mijn gevoel even op de grond zat, zeiden twee mensen tegen me dat ik op moest passen dat ik niet weer een burnout zou krijgen. Mijn toenmalige coach noemde het zelfs een bijna business-burnout, omdat zij het zelf ook ervaren had.

 

Ik voelde alleen maar boosheid. Ik was toch gelukkig? Ik had toch mijn eigen bedrijf? Dit was het leven dat ik wilde en dus moest ik gelukkig zijn. Maar diep van binnen was ik dit niet en dit was ook de energie die uitstraalde. Het klopte niet.

 
 

Heel jezelf, heel je business

Op dat moment besefte ik me dat ik mijn sh*t moest aankijken, omdat ik anders niet verder zou komen. Alles is energie en als je jouw eigen energie niet kunt managen, hoe kun je dan jouw bedrijfsresultaat managen? Toen ik mijn eigenwaarde heelde, aan de slag ging met zelfliefde 2.0 en mijn creatiekracht weer herstelde op alle vlakken, draaide mijn business met mij mee.

 

Jij bent je business en je business is jij. Het nieuwe ondernemen gaat niet meer zonder je eigen shizzle te doorbreken. Met elk stuk dat jij in jezelf heelt, maak je de weg vrij voor jezelf en jouw klanten. Met elk stuk succes dat je voor jezelf boekt, boek je succes in jouw bedrijf. Met elk stuk dat jij niet uit de weg gaat, stap je meer en meer in wat je hier te doen hebt en ontvang je de grenzeloze steun van het Universum.

 

Op het moment dat ik JA zei tegen mezelf, zei ik dit hiermee ook tegen mijn bedrijf. Op het moment dat ik mezelf toestemming gaf volledig mezelf te zijn, kon dit in mijn bedrijf ook. Op het moment dat ik vol vertrouwen naar voren stapte en niets meer inhield, was de handrem in mijn bedrijf er ook af.

 

En toen stroomde het ineens wel. Ineens waren er klanten waar ik echt blij van werd en waardoor mijn werk als een continu feestje voelt. Het mag makkelijk en vooral leuk. Het mag op jouw manier en ja hier mag je geld mee verdienen. En vooral op dit laatste hangt vaak onbewust een lading. Daar moest ik mezelf ontzettend veel “energetische toestemming” voor geven. Ik gaf mezelf toestemming voor mijn waarheid en stond ineens krachtiger voor wie ik echt ben.

 

Ja, dan moet je soms dingen helen. Ja, dan moet je soms dingen zeggen die niet iedereen begrijpt of goedkeurt en ja, dan moet je soms voor jezelf kiezen op momenten dat dit nog wat wiebelig voelt. Maar wat je ervoor terug krijgt is wat je eigenlijk diep van binnen altijd al wilde.

 
 

Magic Six

Wil jij ook die helderheid en flow in jouw bedrijf? En vooral weer genieten van je business en samenwerken met je ideale klant? Of heb jij een droom en wil je die verder ontdekken en de eerste stappen zetten om haar nu echt waar te maken?

 

Wil je twee maanden lang mijn volledige steun en daarnaast die van vijf gelijkgestemde vrouwen? Meld je dan nu aan voor Magic Six en stap vanaf 1 augustus samen met mij in jouw droom. Is het laatste plekje voor jou?

 

Je krijgt deze twee maanden mijn volledige commitment en die verwacht ik ook van jou. Door te kiezen voor jezelf en jouw verlangen op nummer één te zetten, is dit ook wat je terug krijgt.

 

Daarnaast krijg je van mij het volgende:

 

 • 2 Eén op Eén gesprekken van 60 minuten (live of via Skype, naar voorkeur)

 • 1 Livedag van 10.00-17.00 uur met de overige 5 vrouwen op een prachtige plek in Zuid-Limburg

 • Elke week een Module waarin we o.a. kijken naar heling op het vlak van zelfliefde, energetische marketing, magische mindset, geld healing, hoe zet ik mijn business-idee succesvol neer en vooral hoe onderneem ik op mijn manier zodat het succesvol EN leuk is.

 • Wekelijks een groeps-Q&A waarin je al jouw vragen kunt stellen en waarvan je elke week de opname ontvangt. Dit zijn dus in totaal negen groeps-calls.

 • Continu support in de besloten FB groep en heb je mijn hulp nodig dan ben ik er ook voor je via de mail of app. Kortom, de komende twee maanden loop ik volledig met je mee. Je hoeft het niet alleen te doen.

 • Extra bonus: 30 dagen Zelfliefde healing. Je ontvangt elke dag een email met daarin een meditatie, healing of clearing die jou helpt je weer volledige toestemming te geven om jezelf te zijn. Om jezelf te accepteren zoals je bent en krachtig te staan en jouw waarheid te leven. En vanuit deze zelfliefde 2.0 trek je ook moeiteloos aan waar jij echt blij van wordt.

   
   

  Is dit laatste plekje voor jou? Mail me dan via info@cindyscoachingcorner.com of stuur me een appje via 06-48077053 en ik neem contact met je op om te kijken of dit hét traject voor jou is. Dit traject is namelijk niet voor iedereen en ik kijk graag samen met je of dit laatste plekje goed voelt voor jou.

   

  Is dit traject nog iets te vroeg of past het niet in jouw planning? Mail me dan even en ik kijk graag met je naar de overige mogelijkheden.  Tevens kun je je aanmelden voor de 30 dagen Zelfliefde healing die maandag 7 augustus start. Meld jij je voor a.s. maandag aan dan betaal je slechts € 77,00 in plaats van € 97,00. Meer info lees je via deze link.

   
   

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge