Wat is mijn idee van succes?


 
 

 
 

Ik besef me vaak na gesprekken met mijn klanten dat het in dit leven echt alleen draait om succesvol jouw waarheid leven. Het ontdekken van wat klopt voor jou en van hieruit steeds opnieuw kiezen. Voorbij aan systemen, routines van de massa, oude familiegedachten en waarheden die je misschien zelf vorig jaar wel nog koos. Waar ik groei, groeit mijn idee van waarheid met mij mee. Mijn waarheid leven is mijn idee van succes. Succesvol leven vanuit mijn innerlijke kracht en mijn idee van het perfecte plaatje.

 

Mijn idee van succes is dat ik continu durf te volgen wat klopt vanuit mij. Dat ik mijn intuïtie volg en continu de juiste stappen voor mij zet. Dat ik doe wat goed voelt, ook al lijkt het soms raar voor een ander. Dat ik niet meer vraag “wat denk jij?” en dat ik weet “het klopt voor mij en dan is het goed”.

 

Succes voor mij betekent leven vanuit mijn ritme. Genieten van lunches in de zon. Genieten van het feit dat Finn kan leven in zijn ritme. Dat ik niet hoef te jagen om hem op tijd op de opvang te hebben en dat de opvang er voor ons is en niet andersom.

 

Succes betekent voor mij dat ik mijzelf helemaal omarm. Ook met een maatje (of 2) meer. Dat gezond leven niet altijd maat 36 betekent, maar dat ik me wel gezond en fit voel. Succes betekent voor mij op alle vlakken dat ik overal een beetje snuffel en neem wat werkt voor mij. Dat ik continu werk aan mijn eigen ingredienten en zo “mijn ideale taart” bak.

 
 

Volg jij klakkeloos de massa?

Succes betekent voor mij dat ik geniet van mijn klanten. Dat ik samen met mijn klanten leer. Dat ze lichter, energieker en met de juiste antwoorden de deur weer uitgaan en ik de verandering op hun gezicht zie. Succes betekent voor mij een ultiem vertrouwen dat er voor mij altijd genoeg is.

 

Succes betekent voor mij dat ik onderneem op mijn manier. Dat ik kies voor mijn ideale klant en hier ook echt voor sta en tegelijkertijd haar verschillende dingen mag aanbieden. Dat succesvol je eigen waarheid leven niet via één techniek hoeft en dat mijn ideale klanten met mij mee groeien. Ik kies steeds opnieuw en bied daarin ook steeds nieuwe dingen aan. Ik onderneem vanuit plezier en gemak. Vanuit fun en flow. Vanuit wat goed voelt voor mij. Ik laat de oude systemen los en vertrouw op mijn manier.

 

Succes betekent voor mij dat ik cursussen kan volgen die ik leuk vind. Dat wanneer het geld er op dat moment niet is, ik toch altijd die cursus gemanifesteerd krijg als het de juiste is voor mij. Ik vertrouw erop dat iedereen en alles om mij heen bijdraagt aan mijn unieke weg. Succes betekent genieten van iedere stap.

 

Succes betekent ook zichtbaar zijn. Naar voren stappen en mijn leidersrol vol vertrouwen omarmen. Succesvol de bitch in mij omarmen wanneer dit goed voelt voor mij. Keuzes maken en hiervoor staan. Mezelf stretchen vanuit mijn intuïtie. Durven doen wat ik voel van binnen. Ook wanneer ik nog niet precies weet hoe en wanneer ik het eigenlijk eng vind.

 
 

Je mag steeds opnieuw kiezen

Succes betekent steeds voelen en opnieuw kiezen. Op alle vlakken. Succesvol ben ik eigenlijk al en ik groei hier meer en meer in. Succesvol betekent voor mij alles kunnen doen wat ik wil. Van zoiets simpels als alle boodschappen kopen die ik wil, als ook onverwacht een paar dagen weg boeken. Succesvol betekent ook dat ik meer mag willen en me hier niet schuldig over hoef te voelen. Dat ik “makkelijk” geld mag verdienen door te doen wat ik super leuk vind en dat dit ok is.

 

Succes betekent ook dat ik mijn boek over sexual healing en creëeren vanuit je vrouwelijke kracht helemaal schrijf vanuit mijn intuïtie en eigen ervaring. Dat ik hiermee naar voren stap en vrouwen laat zien dat het anders mag en je juist daarmee succesvol kunt zijn. Creëeren vanuit je innerlijke godin en niet vanuit pijn. Wild durven zijn vanuit kracht en niet vanuit opstandigheid en onverwerkt verdriet.

 

Succesvol ben ik eigenlijk al en door mezelf meer liefde te geven, meer vrijheid en plezier te gunnen en alle actie te nemen die ik voel van binnen (ook al vind ik het eng) ontdek ik steeds nieuwe lagen van succes. Ik heb geen uitgelijnd plan. Zowel niet voor mijn leven en ook niet voor mijn onderneming. En dat voelt helemaal als mijn idee van succes.

 
 

Leef vol vertrouwen jouw waarheid

Wat is jouw idee van succes en waar leef jij jouw waarheid al en waar kun je deze nog een stukje meer omarmen? Klopt wat jij van binnen voelt met wat je aan de buitenkant leeft? Wil je hulp om jouw idee van succes echt te omarmen en stap voor stap te realiseren? Om ook meer en meer te leven in jouw ritme en je niet langer te laten overstemmen door een ander? PM me of stuur een email via info@cindyscoachingcorner.com

 
 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge