Zielsafstemming


 
 
fingers-1834818_1280
 
 

In een Zielsafstemming stem ik me af op jouw mooie, pure ziel

 
 

Een Zielsafstemming is echt iets voor jou als je:

 

 • Vastloopt in jouw leven en er zelf niet helemaal achter komt waarom en wat er precies speelt.

 • Jouw Zielendoel wilt weten en inzicht wilt in hoe je dit echt, voluit kunt leven.

 • Herhalende, niet meer werkende patronen in je leven ziet en deze definitief wilt doorbreken.

 • Het lastig vindt om echt in contact te zijn met jouw innerlijke stem en niet altijd het verschil hoort tussen alle stemmetjes.

 • Praktische en liefdevolle tips wilt over hoe je met een bepaalde situatie om kunt gaan.

 
 

Hoe werkt het?

 

In een Zielsafstemming stem ik me af op jouw mooie, pure energie en ga ik het gesprek aan met jouw innerlijke stem. Je hebt zelf namelijk alle antwoorden al in je en in een Zielsafstemming halen we deze naar boven. Je mailt me vooraf jouw vragen, wat je bezig houdt, blokkades waar je tegenaan loopt of situaties waar je inzicht in wilt.

 

Na ontvangst van de betaling ga ik voor je aan de slag en werk ik jouw Zielsafstemming helemaal uit. Je ontvangt een mooi en uitgebreid PDF document met daarin alle antwoorden vanuit jouw Ziel. Een prachtig document waarin je steeds nieuwe informatie zult lezen en altijd even op terug kunt vallen.

 

Tevens ontvang je een healingaudio specifiek gericht op jouw blokkade of hetgeen waar je tegenaan loopt. Op die manier kun je er gericht mee aan de slag en de energie doorbreken. Als je alles een aantal dagen hebt laten zakken, plannen we een Skype of telefoongesprek en praten we samen nog even na.

 
 

Resultaat van een Zielsafstemming

 

 • Praktische en duidelijke tips vanuit jouw ziel

 • Helderheid en een duidelijke richtingaanwijzer

 • Rust en overzicht in je huidige situatie

 • Helen en loslaten van oude overtuigingen

 • Liefdevol doorbreken van jouw blokkade(s)

 • Meer begrip en liefde voor jezelf

 • Vertrouwen in jouw transformatieproces, op jouw tempo

 
 

Direct boeken

 
 

Na het boeken en betalen van jouw persoonlijke Zielsafstemming neem ik binnen twee werkdagen contact met je op. We nemen jouw vragen en persoonlijke situatie door en ik geef vervolgens aan wanneer je jouw Zielsafstemming kunt verwachten (altijd binnen twee weken).

 

Na ontvangst van jouw Zielsafstemming neem je deze op je gemak door en ontvang je de aanvullende healingaudio. Je laat alles even op je inwerken en daarna plannen we een Skype of telefoongesprek. Op die manier kun je nog even napraten en eventuele vragen stellen.

 

Een Zielsafstemming kost € 97,00 incl. btw. Dit is incl. de healingaudio en het afsluitende Skype- of telefoongesprek.


 
 

Testimonials

 

Marjoleine: Ik lees je Zielsafstemming steeds opnieuw en elke keer lees ik weer nieuwe dingen. Ik vind het een hele bijzondere en mooie zielsafstemming en ik kan er ook echt iets mee. Heel erg bedankt!

 


Francisca: Nou dat was echt een treffer met de Zielsafstemming. Ergens op een stukje liepen mijn tranen. De jaarreading super, ik zal die iedere maand nog eens nalezen.

 


Diantha: Ik wil je super bedanken voor deze mooie en uitgebreide Zielsafstemming.

 


Trudie: Vol verbazing heb ik je Zielsafstemming zitten lezen en ik heb er gewoon kippenvel van. Nogmaals heel erg bedankt dat je dit wilde doen. Wat ben jij een prachtig mens.

 

 

Direct boeken